Alexandrite Lazer Nedir? Sorusu ile ilgili olarak 755 nanometrelik dalga boyuna sahip lazerlere alexandrite lazer denmektedir. Bu sistemin diğerler çeşitlerinden en önemli farkı deri altında kat ettiği mesafenin minimum düzeyde olmasıdır. Bu kat edilen mesafe deri altında ki kıl köküne ulaşmaya yetmektedir. Alexandrite lazer çeşitleri nin bir başka özelliği de kılın yapısında mevcut, kıla koyu rengini veren melanin isimli madde tarafından tutulan lazer olmasıdır. Alexandre lazer yorumları hakkında en sağlıklı bilgiyi yine doktorunuzdan alacağınızı unutmayınız.

Alexandrite Lazerin Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir?alexandrite lazer yorumları

Alexandrite lazer çeşitleri arasında melanin tarafından tutulması durumu hem avantaj hem de dezavantaj sağlayabilir. Melanin tarafından lazerin iyi tutulması durumu açık renkte ki deri tipi ve koyu renk kıl kökü olan insanlar için avantajdır. Ama koyu renkte ki deri tipi veya çok esmer olan kişilerde uygulanması risk yaratabilir. Uzmanlar alexandrite lazer yorumları için Bu gibi durumlarda her iki cilt tipi tarafından da önceden cilde deneme yapılması gerektiğini söylemektedir.

Alexandrite Lazer Nerelere Uygulanabilir?

Alexandrite lazer çeşitleri nin derinin çok altına inmemesi durumu bu lazerlerin diğer çeşitlerine göre daha az ağrılı olmasını sağlar. Çok derine inmediğinden çok kalın köklü kıllara sahip olan kişilerde sırt gibi bölgelere uygulanacaksa etkinliği biraz daha azalabilir. Cilt tonu açık olan kişiler için önerilen ve uzmanlar tarafından yapılan alexandrite lazer yorumlarında koltuk altı, bikini bölgesi, bacak, genital bölgelerde kullanımı önerilmektedir. Alexandrite lazer çeşitleri uygulanırken özellikle yüz bölgesine dikkat edilmelidir. Alexandrite lazer çeşitleri yüze uygulanırken ince tüyleri tetikleyerek ters etki yaratmasına ve ince tüylerin daha kalın çıkmasına neden olabilir. Eğer yüzünüzde zaten kalın tüyler var ise yine de dikkatli olunarak bu bölgeye uygulama yapılabilmelidir.

Ne Kadar Sürede Tüylerimden Kurtulurum?

Alexandrite lazer çeşitleri uygulamasında Az ağrılı ve pratik uygulaması sayesinde seanstan sonra kılların hemen mevcut bölgeden temizlenebilmesi bu lazerin en önemli özelliklerindendir. Bahsi geçen bölgelere uygulandığında yaklaşık olarak 6 seansta başarılı sonuçlar elde edilebilir. Alexandrite lazer yorumları dikkate alınacak olunursa tedavi devam ederken kıllarda büyüme gecikecek ve tedavi sonrasında tüm hastalar mevcut bölgelerde kalıcı azalmaları görebilirler. Alexandrite lazer çeşitlerinde kumral ve gri tonda ki kıllar daha koyu renkte ki kıllara oranla daha az dirence sahiptir ve daha çabuk dökülür. Beyaz kıllar ise tedaviye cevap vermezler.

Çok Ağrım Olur mu Ne Yapmam Gerekir?

Uzmanların bu konuda çeşitli Alexandrite lazer yorumları vardır. Acı eşiğinin kişiden kişiye değişmekte olduğunu ve bu konuda yine de çok ağrılı geçmediğini söylemektedirler. Alexandrite lazer çeşitleri ile uygulama yapan kullanıcıların ise bu konuda ki Alexandrite lazer yorumları cımbız ile kıl çekmeye benzediğini söylemektedirler. Uygulamayı yaptıran kişiler Alexandrite lazer yorumları arasında yine de acı çekeceğinize inanıyorsanız soğutucu sprey veya soğutucu jel kullanmanızı tavsiye etmektedirler. Detaylı bilgi için http://www.alexandrite.com.tr/alexandrite-lazer-yorumlari linki ziyaret edilebilir.