Alexandrite Lazer çeşitleri konusu ile ilgili olarak vücut kılları birçok kadın için zaman alıcı ve can sıkıcı problemlerdendir. Sürekli ağda yapmak ya da diğer uygulamalar hem cilde zarar verecek hem zaman alacak hem de tekrardan çıkacak olan kıllar için kalıcı bir çözüm olmayacaktır. Bu noktada devreye alexandrite lazer çeşitleri girmektedir. Bu lazer cihazı ve çeşitleri kılların kökten bir şekilde yok olması açısından önemli gelişmelerden bir tanesidir. Ağda da ya da jilette yeniden çıkan kıllar alexandrite lazer çeşitleri ile tamamen yok olacaktır. Lazer epilasyon artık hemen hemen her kuaförde yapılan yaygın uygulamalardan biri halini almıştır. Bu durum lazer yaptırmaya karar vermiş olan kadınlarda kafa karışıklığı yaratmaktadır. Bu tarz durumlarda alexandrite lazer epilasyon zararları var mı diye düşünülmekte ve kararsız kalınmaktadır. Lazer epilasyonun net olarak kesinleşmiş olan bir zararı görülmemiştir. Henüz son derece yeni olan alexandrite lazer epilasyon zararları ile ilgili net bir bilgi bulunmasa da bazı yan etkileri bulunduğu bilinmektedir.

Alexandrite Lazer Çeşitleri Nelerdir?

alexandrite lazer çeşitleri

Lazerler tek bir modelden ibaret değildir. Bu sebeple alexandrite lazer çeşitleri de farklılık göstermektedir. En popüler alexandrite lazer çeşitleri aşağıdaki gibidir. Bu modellerden hangisinin tercih edilmesi gerektiği duruma göre değişiklik gösterecektir.

-Cynosure lazer: Bu lazer en popüler alexandrite lazer çeşitleri arasında yer almaktadır. Cihaza özel soğutma sistemi ile uygulama yapılan kişinin mümkün olduğunca az acı hissetmesi sağlanmaktadır. Avrupa’da ve Amerika’da da oldukça sık kullanılan bu lazer cihazı birçok güzellik merkezinin ilk tercihlerinden biri olmaktadır.

-Candela lazer: Bu lazer çeşidi koyu renk ten rengine sahip olmayan kişiler için ideal bir seçim olmaktadır. Koyu renk ciltlerde kullanılması pek tavsiye edilmemektedir. Diğer lazer cihazlara göre daha az ağrı yaratan bu cihaz uzun süredir kullanılan ve memnun kalınan alexandrite lazer çeşitleri arasında yer almaktadır.

Alexandrite Lazer Epilasyon Zararları Nelerdir?

Lazer epilasyon yaptırmaya karar verme aşamasında olan kişiler için en büyük soru işareti alexandrite lazer epilasyon zararları olup olmadığıdır. Lazer epilasyonun başlangıcından itibaren piyasada olan alexandrite lazer epilasyon zararları olmadığı düşünülen bir epilasyon çeşididir. Yan etkiler her lazer uygulamasında olduğu gibi burada da olacaktır. Fakat henüz alexandrite lazer epilasyon zararları ile ilgili kanıtlanmış bir bilgi bulunmamaktadır. Cihazın tek zararı ve yan etkisi kızarıklık olacaktır. Hemen hemen her epilasyon sonrası meydana gelen bu kızarıklıklar son derece normaldir.

Alexandrite Lazer Çeşitleri ve Kullanımı

Kullanım alanı son derece geniş olan alexandrite lazer çeşitleri vücudun her bölgesinde kullanılabilmektedir. Bu cihazlar sayesinde genital bölge dahil istenilen her bölge tüylerden arındırılacaktır. Alexandrite lazer ile ilgili çok daha detaylı ve kapsamlı bilgi için http://www.alexandrite.com.tr/alexandrite-lazer-cesitleri/ adresini ziyaret edebilirsiniz.