Kadınların tek düşüncesi olan tüylerden kurtulmanın yolları artık çok kolaydır. Lazer epilasyon öncesi kıl boyu kısaltılması gerekmektedir. Etkili bir çözüme ulaşmak için öncelikle evde kendiniz kısaltarak epilasyona gitmeniz daha doğru olmaktadır.

Kılların kısaltılmasının nedeni cildin korunması için yapılmaktadır. Lazer epilasyon öncesinde sizde uzayan kılları azaltarak epilasyon merkezine gitmeniz önerilmektedir.

Lazer öncesi epilasyon kıllar azaltılarak lazer ışını sayesinde tüy problemlerini anında ortadan kaldırmaktadır. Lazer epilasyon cihazı cildi tahrip etmeden ten rengine uygun tedavi şekli yapılmaktadır. Uzman kişiler tarafından yapılması önemli ayrıntılar arasındadır. Son yıllarda en çok bayanlar tarafından tercih edilen lazer epilasyon sayesinde kadınların yüzleri gülmektedir. Lazer epilasyon koyu renkli kıllar için iyi hizmet verirken açık renkli ayva tüylerini ise düzgün alamamaktadır. n-melanin sprey açık renkli tüyleri lazere görünür hale getirir ve alınmalarını sağlar. Bu sayede bu tüylerden kurtulmak artık mümkün.