Alexandrite Lazer Epilasyon konusu ile ilgili olarak insanların hissedemeyecekleri derecede tam anlamıyla dört kere bölünerek atış yapan alexandrite lazer epilasyon kimin üzerinde uygulanırsa uygulansın kişilere acı hissettirmez. Kılların köklerine doğru nüfuz eden alexandrite lazer fiyatları işlevine göre oldukça uygundur. Kılların köklerine nüfuz edip yakan alexandrite lazer epilasyon bu yöntemle insanların kıl ve tüylerin köklerinden kurtulunması mümkündür. Lazerle kıl köküne ulaşılana kadar cilde geçip gider. Kıl kökleri meydana gelen yüksek ısı etki yaparak, kökün yok olmasına olanak tanır. Özellikle koyu renkli tüylerde alexandrite lazer epilasyon ısıyı ilave olarak sıkı tutmaktadır. Bu nedenle de lazer epilasyon tedavi yöntemlerinde ekstradan başarılıdır.

alexandrite lazer epilasyon

Alexandrite Lazer Epilasyon Özellikleri

İçinde dört ayrı türde lazer üretim ünitesi bulunan alexandrite lazer fiyatları ile insanlara güzel bir epilasyon hizmeti sunmaktadır. FT atımlı ışın, Alexandrite Lazer, Nd: YAG Kısa atımlı (High Peak Emilim Modu) lazer, Nd: YAG Uzun Pulslu (Standart Emilim Modu) lazer türünde dört ayrı türde lazer ünitesi bulundurmaktadır. Tüy rengi ten renginden koyu olan kişilerde kısa süre içerisinde etkili olan alexandrite lazer epilasyon ten rengi ve tüy yapısına bağlı olarak uygulanabilir. Uygulanacak olan alexandrite lazer fiyatları tüylerin durumuna göre farklılık gösterebilir.

Alexandrite Lazer Nasıl Uygulanır?

Etkin kıl köklerini ışığı sayesinde etkileyen alexandrite lazer fiyatları seans sürelerine göre değişebilir. Alexandrite lazer uygulamasında ilk olarak bütün kökler etkili olmazlar. Pasif olan kökler alexandrite lazer epilasyon sırasında etkin duruma geldikleri zaman uygulama yapılabilmesi gerekecektir. İnsanlardaki kıl yoğunluğu farklı olduğundan alexandrite lazer fiyatları ve seansları kişilere göre değişiklik gösterir. Bu nedenle tek seans yeterli olmayabilir. Kişiden kişiye göre değişen ve bölgelere göre değişen Alexandrite lazer ortalama olarak 4 ya da 6 seans uygulanır. Uygulama sırasında ten tipi dikkate alınarak seçim yapılır. Cilde kayıp vermeyecek düzeyde bir uygulama yapılarak lazer tedavisi sonlandırılır.

Alexandrite Lazer Fiyatları

Uygun ödeme koşullarının sunulduğu alexandrite lazer fiyatları kişilerin durumuna göre belirlenmektedir. Her insanın tüy ve kıl durumları farklı olduğu için alexandrite lazer epilasyon seansları da insanların durumuna göre uzun ya da kısa olabilir. Seansların uzun veya kısa olması seans öncesinde belirlenmektedir. Her insanın hormon seviyeleri farklıdır. Beden yapıları ve ten renkleri farklı olduğu için herkese aynı seans uygulanmaz. Seans sayısı tedavinin başarılı olabilmesi açısından kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Uygulama ile ilgili detaylı olarak fiyat bilgisi almak istiyorsanız, http://www.alexandrite.com.tr/alexandrite-lazer-epilasyon internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.